Kurumsal


Kısa bir sürede Organize Sanayi Bölgesinde bugünkü  yerine geçen fabrikamız, üretime başlayarak günlük 30 ton çiğ sütü işleyip; kısa zaman içersinde 100 ton üretim kapasitesine yapılan ilave yatırımlar ile ulaştı.
 

Yaşınoğlu, geleneksel tarzı ile bölge ve sektöründeki sorumluluklarının bilincinde uluslararası kalite sistemi olan ISO9001:2008 ve gıda hijyeni güvenliği olan HACCP içeren ISO22000:2005 belgelerini ulusal ve uluslararası tanınabilirliği olan TÜRKAK onaylı firmalarının denetimi sonunda 2009 yılında almaya hak kazandı.
 

2010 yılı sonu itibarı ile, yönetim takviyesi ile giderek şirketimizin daha profosyonel ve müşteri odaklı yönetim anlayışınının şirket içersinde benimsenmesini sağlarken bir taraftadanda eski değerlerini korumasını bilmiş ve önümüzdeki yılların projeksiyonunu tamamlayarak, kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerini tek tek ortaya koymaya başladı. Bu çalışmalar doğrultusunda ulusal pazarda hak ettiği yere gelmek isteyen Yaşınoğlu biryandan ürünlerin kendi satış organizasyonunda değerli müşterilerine sunarken diğer yandan, ulusal pazarlara hakim zincir marketlerin önde gelen kuruluşlarının en önemlilerinden olan bir firma ile anlaşıp pazarında önemli bir oyuncu olacağının sinyallerini şimdiden vermektedir.